Skepchick er ikke bare her for å gi dere spennende bloggposter, vi ønsker også å skape en dialog med våre lesere og setter pris på morsomme, tankevekkende og innsiktsfulle kommentarer som bidrar til en videre diskusjon.

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, må du først registrere deg hos oss. Har du allerede registrert deg på en av de andre bloggene i Skepchick-nettverket, kan du bruke denne kontoen her også. Hvis ikke, så kan du registrere deg her. Når du har gjort det, kan du legge igjen din første kommentar. Den vil da bli hold igjen og sjekket av en moderator. Hvis den inneholder spam eller annet innhold som bryter med være kommentarregler, blir den slettet og vil aldri bli synlig for andre.

Når din første kommentar har blitt godkjent, kan du kommentere fritt så ofte du vil så lenge du oppfører deg på en voksen og rasjonell måte selv om du er kritisk til eller uenig med noe vi har skrevet. Vi kan imidlertid blokkere din konto permanent og uten forvarsel hvis du:

  • mobber eller trakasserer andre
  • ikke bidrar til det temaet som diskuteres i den gjeldende bloggpost
  • ikke fremmer diskusjonen
  • kommer med trusler mot andre personer
  • lager falske kontoer for å støtte dine egne argumenter (sock puppet)
  • diskriminerende uttalelser
  • avsporing av diskusjonen

Dette er vår blog og vi forbeholder oss retten til å utestenge enhver person som gjør det utrivelig for oss og andre her. Hvis du går veldig langt med trusler og brudd på våre regler, vil den informasjonen vi har om deg bli delt med andre i bloggnettverket og vi kan også komme til å offentliggjøre dine kommentarer etter at de er fjernet. I ekstreme tilfeller, om dette blir nødvendig, kan lovstridig oppførsel blir videresendt til relevante myndigheter.

Hvis du føler at en annen kommentator bryter med våre retningslinjer, og spesielt om du føler deg truet eller trakassert, send oss en link via kontakt oss, så skal vi ta hånd om det.

Hvordan kommentere

Skrive en kommentar
For å svare på en spesifikk kommentar, logg inn og klikk på den lille “svar” knappen ved siden av den kommentarens du ønsker å svare på.

Pynte på kommentarene
Pynt på kommentarene dine ved hjelp av litt HTML-kode. Du kan bruke <strong>for å få uthevet tekst</strong>, eller <em>for å få kursiv tekst</em>, bruk disse kodene <a href=”http://www.skepchick.org”>for å lage en link</a>, og <blockquote>når du skal sitere noen.</blockquote> Sjekk teksten før du poster kommentaren slik at du er sikker på den ser ut slik du ønsker. Bruk gjerne også stavekontrollen i nettleseren din slik at kommentaren er lett leselig og lett forståelig.

Profilbilder/Avatarer
Skepchick bruker Gravatar.com. Hvis du ønsker et bilde ved siden av kommentarene dine, må du registrere deg hos Gravatar med den samme epostadressen du bruker her og laste opp et bilde. Da vil dette bildet vises på alle kommentarene der du har brukt denne adressen tidligere og i fremtiden.