Veronica K. B. Olsen

Veronica har mastergrad i fysikk og jobber som doktorgradsstipendiat ved Fysisk institutt på Blindern. Hun bor i Oslo, og er ofte å finne på skeptikere på puben-samlingene. Hun er opptatt av vitenskap og kritisk tenkning, så vel som ateisme, humanisme og feminisme, og rettigheter for LHBTQ-personer i Norge og internasjonalt. Det er Veronica som er ansvarlig for driften av skepchick.no. Hun finnes på twitter med brukernavnet @VeronicaInPink, og har egen blog (på engelsk) her.
En oversikt over Veronicas innlegg finner du her >>

Marit

Marit er mye opptatt av biologi og skeptisisme, men aller mest av at alle skal forstå vitenskap og kritisk tenkning, sånn helt generelt og som en del av allmenndannelsen. Hun liker også knapper og glansbilder, å gå i skjørt, og å klippe og lime, og nesten alt annet som har med papir å gjøre; lesing, skriving, og å fylle ut skjemaer.
En oversikt over Marits innlegg finner du her >>

Kristin C.

Kristin har gjort det til sin misjon å heie frem nerdenes verdensovertakelse. Hennes vitenskapelige alibi er en mastergrad i astronomi, men hun var slett ikke fullblods-skeptiker idet hun begynte på universitetet. Til daglig holder hun til henholdsvis i Oslo og på internett, hvor hun arrangerer Skeptikere på puben, og er med i podcasten Saltklypa. Blant Kristins danseferdigheter kan nevnes jazzballett, headbanging og nybegynner Lindy Hop. Hun eier to munnharper og en ukulele. Hun er @prokrastinuft og @thatnerdwoman på Twitter, og den personlige bloggen til Kristin heter Prokrastinuft. Hun lover å skrive noe der snart. Imorgen.
En oversikt over Kristins innlegg finner du her >>

Leisha

Leisha er utdannet historiker, men jobber som noe helt annet. Hun bor i Oslo sammen med sine noe suspekte firbente venner. Hun bruker tiden på å lese bøker, spille brettspill, lage Youtube-videoer og prøve å slite seg vekk fra Pinterest. Hun brenner for rettferdig handel, reptilsaken og kampen mot særskriving, lider av langt fremskreden politikerforakt, er ateist og kyniker, men håper på det beste. Snart skal hun begynne å blogge igjen på bloggen sin.
En oversikt over Leishas innlegg finner du her >>

Ingvild

Ingvild er arkeolog. Når hun ikke graver hull i bakken pleier hun sin forkjærlighet for telefonen sin, lister og skjemaer, e-stoffer, steampunk, kverulering, film, single malt whisky, Photoshop, limpistoler, matlaging, rare japanske greier og øl, mens hun lurer på hvor det ble av all fritiden. Hun har svart belte i google, Pinterest og Etsy. Ingvilds kampsaker er alternativ behandling, kostholdsvås og matmyter. En gang lot hun tre McDonalds-hamburgere stå på tre forskjellige steder i leiligheten og mugne, for å bevise at de gjorde nettopp dét.
En oversikt over Ingvilds innlegg finner du her >>

Nica

Nica studerer historie og religion ved UiT, hvor favorittemaene er eldre historie og spesielt de Europeiske trolldomsprosessene. På godt og vondt en serviceinnstilt person. Utenfor studiene spilles det ofte Magic TG, rollespill og brettspill.  Dyp respekt for matematikere og elsker youtube videoer av rette sorten og teknologi.  Ateist, skeptiker, nysgjerrig, Whovian, optimist, mild kontrollfreak med litt OCD…
En oversikt over Nicas innlegg finner du her >>

Julie

Julie har doktorgrad i biokjemi, og forsker på kolera og antibiotikaresistens. Og svaret på “pest eller kolera?” er faktisk stort sett “kolera”. Hun er ofte å se på skeptikere på puben, både for ølen og for å gjenvinne troen på menneskeheten etter for mye lesing av VGs kommentarfelt. Akkurat nå er hun utplassert i Leeds, England.
En oversikt over Julies innlegg finner du her >>

Annabelle Tully

Annabelle studerer master i fysiologi ved Universitetet i Oslo.
Hun kan være litt krass av seg, og ofte er å se i diskusjoner rundt alternativ medisin og vaksinasjon – hennes hjertesaker.
De store lidenskapene i livet består av nevrobiologi og biologisk atferd, debatter, kattepuser og mat.
En oversikt over Annabelles innlegg finner du her >>

KristinA

Kristin er evig nysgjerrig. I akademia har hun snust på mye spennende. Hvem klarer å velge mellom psykologi og statsvitenskap og samfunnsøkonomi? Jobberfaringen er om mulig enda vanskeligere å sette på CVn… Etter et eventyr på tvers av Atlanteren, på leting etter sitt kall i livet utover snowboard, har hun funnet frem til institutt for helseøkonomi, policy og ledelse ved UiO. Der skrives masteroppgaven -herlighet- ved hjelp av vitenskapelige metoder. Hun bor med katten sin Xena og mannen i sitt liv. De overtaler hun stadig til høytlesning av favoritter som Neil Gaiman, H.P. Lovecraft og John Green. Hun er åpen for en vennlig og seriøs (konkurranse-menneske her) runde sjakk. Ekstra interessante saker twitrer hun innimellom om fra @KristinAndreaW.
En oversikt over Kristins innlegg finner du her >>