Kjappiser

Kjappiser: Snøkrystaller, Saltklypa #111, akupunktur og norgeshistorie

Barndommens fakta visner hen; ikke får du mark i magen av å spise snø, det finnes ingen tannfe og nå fins det like snøkrystaller også. Forskning utført i et laboratorium har flere ganger klart å påvise like krystaller.
Vi må vel bare la den gå… la den gå….

Om du ikke har hørt den enda må du få med deg årests første episode av Saltklypa som handler om sverd, spådommer og superbugs.

Nå skal ikke jeg preke til koret, men det er gøy at kvakksalvere får seg en runde på VG nå og da. “Studie: Akupunktur ikke bedre enn “falske” nålestikk” Svaret fra presidenten i Akupunktrurforeningen sier jo alt om hennes forhold til forskning.

UIO har lansert nettstedet www.norgeshistorie.no som kan brukes av alle historieinteresserte. Over 500 artikler som dekker perioder fra steinalder til i dag. Gratis og god kunnskap enkelt tilgjengelig for alle.

 

Bildet er hentet her

 

Previous post

Kjappiser: statistikkfisking, oppvarming, planetleting og trilobittprinting

Next post

Elektro-magisk gjødsel, eller luftslott?

Nica

Nica

Nica lives in Moss, Norway. She is 31 years old and married to a molecular biologist. She studies history and religion, and her favorite subjects are ancient history and the European witchcraft trials. In here spare time, she likes to play Magic TG, roleplaying games (DnD, WoD…) and board games. Her favorite authors are Neil Gaiman and Poe, and she is currently obsessed with Dr Who. Bit of a gadget freak, loves tools and DIY. Atheist, skeptic, curious, optimistic, mild control freak with a dash of OCD… (Skriver også for Grounded Parents, dette er grunnen til den engelske bioen.)

No Comment

Leave a reply