Kjappiser

Kjappiser: Søvn, roboter, gaver til jul og solceller

Jeg sover mye beder under en tung dun-dyne enn alt annet, men den er alt for varm til sommermånedene – kanskje en kjededyne ville være tingen? Forskning på pasienter med kronisk insomni ved Universitetet i Göteborg viser spennende resultater så langt og Oslo Universitetssykehus har vurdert vektdyner for pasienter med blant annet ADHD. Her trengs det en full studie..

Rull-ut solceller er kjempe kult! Et prosjekt via Kickstarter vil gi forbrukerne tilgang til en solcellelader som får plass i lomma og som skal lade opp mobilen på 2 – 3 timer. Kickstarter.com gir mennesker med nye ideer muligheten til å utvikle sine prosjekter samt at siden gir et innblikk i ny-tenking innen teknologi, kunst, design og mye annet.

Roboter er alltid gøy. Roboter som reagerer som en sverm på grunn av “feromoner”? Fortsatt gøy!?

Å gi gaver er ikke alltid like enkelt  og det er tanken som teller. Så hva tenker du på for dine geeky og vitenskaps glade venner eller familiemedlemmer? Trenger du inspirasjon til ønskelisten? New Scientist har laget en gave guide som kan inspirere og Strømmestiftelsen har gaver som varmer hjerter og redder liv.

Bildet hentet her

Previous post

Kjappiser: yrker på TV, risiko, flyktninger og kilmaendringer

Next post

Myter i forkjølelsessesongen og hvorfor feber er bra for deg

Nica

Nica

Nica lives in Moss, Norway. She is 31 years old and married to a molecular biologist. She studies history and religion, and her favorite subjects are ancient history and the European witchcraft trials. In here spare time, she likes to play Magic TG, roleplaying games (DnD, WoD…) and board games. Her favorite authors are Neil Gaiman and Poe, and she is currently obsessed with Dr Who. Bit of a gadget freak, loves tools and DIY. Atheist, skeptic, curious, optimistic, mild control freak with a dash of OCD… (Skriver også for Grounded Parents, dette er grunnen til den engelske bioen.)

No Comment

Leave a reply