Kjappiser

Kjappiser: GMO, HLR og ME

Glemt det du lærte på førstehjelpskurset i 1995? Her er en liten oppfrisker (og her er norske retningslinjer!)

 

Illustrasjonsbilde: Langeidsverdet. Foto: Ellen C. Holte, Kulturhistorisk museum, Universitetet i Oslo

Previous post

Kjappiser: Kvakksalveri, logikktest og pentakvarker

Next post

Kjappiser: slanger, malaria og polio

Ingvild

Ingvild

Ingvild er arkeolog. Når hun ikke graver hull i bakken pleier hun sin forkjærlighet for telefonen sin, lister og skjemaer, e-stoffer, steampunk, kverulering, film, single malt whisky, Photoshop, limpistoler, matlaging, rare japanske greier og øl, mens hun lurer på hvor det ble av all fritiden. Hun har svart belte i google, Pinterest og Etsy. Ingvilds kampsaker er alternativ behandling, kostholdsvås og matmyter. En gang lot hun tre McDonalds-hamburgere stå på tre forskjellige steder i leiligheten og mugne, for å bevise at de gjorde nettopp dét.

No Comment

Leave a reply