Kjappiser

Kjappiser: Vaksinemotstandere som tar til vett, Aron Ra, verdens største… , på do – in space og DNB donorkort-visa

  • Det er flott å finne saker om mennesker som ser feilene i sine valg og som deretter tar gode valg. Så når helse stasjoner i Norge kan rapportere om større pågang på vaksinasjonskontoret – da blir man glad. Trolig hadde saken vært enda litt bedre om de vinklet det økonomiske perspektivet litt bedre, eller forsøker avisen å sette en verdi på god helse?
  • I forbindelse med at Aron Ra var i Oslo, med skeptikere på puben på fredag, vil jeg dele Aron Ra fra hans foredrag i Irland. Diskusjonen om religions påvirkning av barn og religion i skolen er høyst aktuell! Anbefaler alle å ta en kikk på kanalen hans dersom han er ny for noen!
  • Verdens største vingummi-orm… ! Det er det 4000 kaloriene man tenker på… mmmhm!
  • Alle har da vel lurt på hvordan det er å gå på do i verdensrommet?!
  • DNB har lenge gitt kundene muligheten til å skreddersy designet på sine bankkort, ved å bruke et ferdigdefinert bilde eller et du selv velger. Nå er det i tillegg lagt til et nytt designalternativ; donorkortet fra Stiftelsen Organdonasjon.

Bildet hentet her

Previous post

Kjappiser: Alternativsvindel, blasfemi, nerver i spenn og imperialistisk romfart

Next post

Kunsten å knuse partikler

Nica

Nica

Nica lives in Moss, Norway. She is 31 years old and married to a molecular biologist. She studies history and religion, and her favorite subjects are ancient history and the European witchcraft trials. In here spare time, she likes to play Magic TG, roleplaying games (DnD, WoD…) and board games. Her favorite authors are Neil Gaiman and Poe, and she is currently obsessed with Dr Who. Bit of a gadget freak, loves tools and DIY. Atheist, skeptic, curious, optimistic, mild control freak with a dash of OCD… (Skriver også for Grounded Parents, dette er grunnen til den engelske bioen.)

No Comment

Leave a reply