Kjappiser

Kjappiser: Alternativsvindel, blasfemi, nerver i spenn og imperialistisk romfart

 

Husk Skeptikere på puben Oslo fredag 8. mai med besøk fra AronRa! (NB: Endring av sted)

Illustrasjonsbilde: Life of Brian (1979).

Previous post

Kjappiser: dustespesial

Next post

Kjappiser: Vaksinemotstandere som tar til vett, Aron Ra, verdens største... , på do – in space og DNB donorkort-visa

Kristin C.

Kristin C.

Kristin har gjort det til sin misjon å heie frem nerdenes verdensovertakelse. Hennes vitenskapelige alibi er en mastergrad i astronomi, men hun var slett ikke fullblods-skeptiker idet hun begynte på universitetet. Til daglig holder hun til henholdsvis i Oslo og på internett, hvor hun arrangerer Skeptikere på puben, og er med i podcasten Saltklypa. Blant Kristins danseferdigheter kan nevnes jazzballett, headbanging og nybegynner Lindy Hop. Hun eier to munnharper og en ukulele. Hun er @prokrastinuft og @thatnerdwoman på Twitter, og den personlige bloggen til Kristin heter Prokrastinuft. Hun lover å skrive noe der snart. Imorgen.

No Comment

Leave a reply