Kjappiser

Kjappiser: “Addictologi”, nokut, science is stylish, smart is sexy, ansettelsesintervju, George RR Martin, eventyrtid med Finn og Jake

Ukas kjappe starter med et tema som fortjener mere omtale og tid: Addictologi (coaching spesifikt for rusavhengige) så det vil dukke opp en bloggpost om det i nær fremtid. “Addictologi,” er nok en behandling som tilbys uten noe vitenskapelig grunnlag, liknende A(lcoholics) A(nonymous), på eget ansvar og for egen regning… NOKUT har tatt til orde mot Addictologi Academiets profilering som utdanningsorgan, men utover det er det lite restriksjoner eller konsekvenser for virksomheten foreløpig.

Google ansettelsesintervju: det er lett å ta utfallet av jobbintervju som en avgjørelse av hvor egnet en selv er til jobben, men stemmer det?

Adventuretime – et meget godt alternativ til “reality tv.” Sniker det inn, fordi jeg bryr meg om ditt behov for sunn underholdning når snøen faller en dag du hadde planlagt piknik i parken.

No, Science never goes out of style. Inspirasjon til flørteseansene?

George R.R. Martin om hatefulle uttalelser og paddens tidsalder– det 21.århundre.

Previous post

Kjappiser: Sykkeltryne, anti-vaksine, supermat, kristne sekter og lhbt-asyl

Next post

#JegHarOpplevd

KristinA

KristinA

Kristin er evig nysgjerrig. I akademia har hun snust på mye spennende. Hvem klarer å velge mellom psykologi, statsvitenskap og samfunnsøkonomi? Jobberfaringen er om mulig enda vanskeligere å sette på CVn... Etter et eventyr på tvers av Atlanteren, på leting etter sitt kall i livet utover snowboard, har hun funnet frem til institutt for helseøkonomi, policy og ledelse ved UiO. Hun bor med katten sin Xena og mannen i sitt liv. De overtaler hun stadig til høytlesning av favoritter som Neil Gaiman og H.P. Lovecraft. Noen ting i livet hun ikke kan si nei til er sjokolade, sjakk, og eventyr. Ekstra interessante saker twitrer hun innimellom om fra @KristinAndreaW.

2 Comments

  1. 15.04.2015 at 19:33 —

    Jeg syntes blogginnlegget til GRRM var veldig tunglest – fordi den har så utrolig mye referanser til interne hendelser og krangler i fantasymiljøet som er totalt ukjente for meg.

Leave a reply