Kjappiser

Kjappiser: Solformørkelse, Mars-flopp og søte sonder

Litt romfarts-spessial denne gangen, bare fordi jeg KAN.

Illustrasjonsbilde: Astronauter fra Expedition 24 returnerer i soloppgangen over Sentral-Asia i Soyuz-fartøyet (FOTO: NASA, Bill Ingals. Astronomy picture of the day 14.5.2015.)

Previous post

Fakta og følelser

Next post

Kjappiser: Mørketid, DNA, Feministisk Initiativ og anti-vaksine

Kristin C.

Kristin C.

Kristin har gjort det til sin misjon å heie frem nerdenes verdensovertakelse. Hennes vitenskapelige alibi er en mastergrad i astronomi, men hun var slett ikke fullblods-skeptiker idet hun begynte på universitetet. Til daglig holder hun til henholdsvis i Oslo og på internett, hvor hun arrangerer Skeptikere på puben, og er med i podcasten Saltklypa. Blant Kristins danseferdigheter kan nevnes jazzballett, headbanging og nybegynner Lindy Hop. Hun eier to munnharper og en ukulele. Hun er @prokrastinuft og @thatnerdwoman på Twitter, og den personlige bloggen til Kristin heter Prokrastinuft. Hun lover å skrive noe der snart. Imorgen.

No Comment

Leave a reply