Kjappiser

Kjappiser: Mørketid, DNA, Feministisk Initiativ og anti-vaksine

  • Alle som har opplevd den vet av mørketiden er tung. En studie, presentert av forskning.no, viser at mangel på vitamin D kan ha sammenheng med depresjon. Derom dette stemmer blir det en langt billigere affære for de som må reise sørover 3 mnd i året, men det er ikke en unnskyldning til å koke seg i solarium!
  • Et forskerteam på Island fikk denne uken publisert, ikke en, men hele fire artikkler i nature. De har sekvensert 2636 Islendingers DNA og er med dette ute etter å vise hvordan teknologi kan kartlegge en nasjons sykdoms historie og menneskelig evolusjon. Du kan få kortversjonen her.
  • Feministparti stiller til valg i Oslo til høsten!
  • Selv om de fleste av oss krymper litt i ryggraden når vi hører navnet Sølje Bergmann og ønsker at hun ikke vies et sekund mer publisitet må jeg likevel dele Gunnar Tjomlids siste spark i hennes retning

Bildet hentet her

Previous post

Kjappiser: Solformørkelse, Mars-flopp og søte sonder

Next post

Kjappiser: Sykkeltryne, anti-vaksine, supermat, kristne sekter og lhbt-asyl

Nica

Nica

Nica lives in Moss, Norway. She is 31 years old and married to a molecular biologist. She studies history and religion, and her favorite subjects are ancient history and the European witchcraft trials. In here spare time, she likes to play Magic TG, roleplaying games (DnD, WoD…) and board games. Her favorite authors are Neil Gaiman and Poe, and she is currently obsessed with Dr Who. Bit of a gadget freak, loves tools and DIY. Atheist, skeptic, curious, optimistic, mild control freak with a dash of OCD… (Skriver også for Grounded Parents, dette er grunnen til den engelske bioen.)

No Comment

Leave a reply