Kjappiser

Kjappiser: Kunnskap, No Gender December, Girls Night, nett-mobbing og dans

  • Kunnskap er nøkkelen til det meste. Crash Course på Youtube er underholdende og kan lære deg litt om mye.
    Historie, kjemi, fysikk og mer. Har jeg linket den før? Synd – lær mer!
  • No Gender December –  noe å tenke på for de som i denne tiden kjøper julegaver til barn. Det er ikke tvil om hvem som tjener mest på å ha kjønnede leker, men det er også viktig å tenke på hvem som taper på det! Her er en artikkel fra the Guardian også.
  • “Girls Night” er ikke bare den stereotypiske jente festen, men også et konsept som lett kan fjerne flere ti-års fremskritt mot likestilling. Så når en kjønnsnøytral hobby blir gjort om til en event for kvinner hvor de atter en gang blir “satt på plass” av bransjen kan man lett forstå at flere reagerer….
  • De fleste av oss vet hvordan det føles når man får sin diskusjon drept av personanngrep og usakligheter. De færreste står i mot netthets med roen og verdigheten i behold, men det betyr ikke at stillhet er den beste behandlingen!
  • Ikke bare er dans sundt og gøy, men forskere mener nå at det hjelper mot depresjon. Gangen din kan også ha noe å si!

Bildet hentet her.

Previous post

Kjappiser: Barbie, Higgs, Märtha og Niels

Next post

Kjappiser: vaksine"skeptikere", gutte- og jentebøker, Nobelprisen og Greenpeace

Nica

Nica

Nica lives in Moss, Norway. She is 31 years old and married to a molecular biologist. She studies history and religion, and her favorite subjects are ancient history and the European witchcraft trials. In here spare time, she likes to play Magic TG, roleplaying games (DnD, WoD…) and board games. Her favorite authors are Neil Gaiman and Poe, and she is currently obsessed with Dr Who. Bit of a gadget freak, loves tools and DIY. Atheist, skeptic, curious, optimistic, mild control freak with a dash of OCD… (Skriver også for Grounded Parents, dette er grunnen til den engelske bioen.)

No Comment

Leave a reply