KjappiserUkategorisert

Kjappiser: Isbøtter, vitenskapens kviner, lovlig gift i Russland, fordømmelse og Dr Who.

 • Facebook florerer med videoklipp av mennesker som tømmer isvann over hodet og donerer penger til veldedighet. En video, av alle de morsomme og hjertevarme, jeg har sett i det siste stod like vel ut fra mengden og treffer spikeren på hodet. Denne!
 • Egypt fordømmer behandlingen mot demonstrantene i Ferguson. Klart de gjør det…
 • Media klarer ikke la være og det spiller ingen rolle hvem de er; statsminister, fotballfrue, prest, forsker eller skuespiller. Du kan kurere Ebola, samle Israel eller reise til mars. Er du kvinne skal hvordan du ser ut og hva du har på deg poengteres!
 • Da har første episode av sesong 8 med DrWho blitt sendt. Hipp Hurra! For de av dere som har sett den kan denne være gøy å lese.
 • Ta den Russland! Det er så deilig å se at deres egen grusomhet kan brukes mot dem…

Bildet henter her

Previous post

Kjappiser: Fieldsmedaljen, haier, farlig mat og måneboere

Next post

Kjappiser: æresdoktor, ørelys, NAFKAM og homofobi

Nica

Nica

Nica lives in Moss, Norway. She is 31 years old and married to a molecular biologist. She studies history and religion, and her favorite subjects are ancient history and the European witchcraft trials. In here spare time, she likes to play Magic TG, roleplaying games (DnD, WoD…) and board games. Her favorite authors are Neil Gaiman and Poe, and she is currently obsessed with Dr Who. Bit of a gadget freak, loves tools and DIY. Atheist, skeptic, curious, optimistic, mild control freak with a dash of OCD… (Skriver også for Grounded Parents, dette er grunnen til den engelske bioen.)

1 Comment

 1. 26.08.2014 at 07:48 —

  Hei! Flott side her, tusen takk. Det kan ikke bare være én stemme for skeptisismen.

  Jeg vet jeg kanskje ikke er den rette til å peke på dette, men kunne du være så snill å linke til artikler som bruker riktig kjønn om trans-folk? Jeg mener, i det bildet er det temmelig åpenbart at begge russerne identifiserer seg som kvinne, så det blir litt absurd at Mirror-artikkelen (som Russland) insisterer på at de er mann og kvinne som gifter seg.
  Kanskje litt vanskeligere å finne, men koseligere å lese :)

Leave a reply