Kjappiser

Kjappiser: Månelanding, placebo, kvinner i forskning og kritisk masse

Illustrasjonsbilde: NASA/Wikimedia Commons

Previous post

Kjappiser: ulovlig healing, keisersnitt, koppevirus og dritgamle hjerner

Next post

Kjappiser: Fieldsmedaljen, haier, farlig mat og måneboere

Kristin C.

Kristin C.

Kristin har gjort det til sin misjon å heie frem nerdenes verdensovertakelse. Hennes vitenskapelige alibi er en mastergrad i astronomi, men hun var slett ikke fullblods-skeptiker idet hun begynte på universitetet. Til daglig holder hun til henholdsvis i Oslo og på internett, hvor hun arrangerer Skeptikere på puben, og er med i podcasten Saltklypa. Blant Kristins danseferdigheter kan nevnes jazzballett, headbanging og nybegynner Lindy Hop. Hun eier to munnharper og en ukulele. Hun er @prokrastinuft og @thatnerdwoman på Twitter, og den personlige bloggen til Kristin heter Prokrastinuft. Hun lover å skrive noe der snart. Imorgen.

No Comment

Leave a reply