Kjappiser

Kjappiser: ulovlig healing, keisersnitt, koppevirus og dritgamle hjerner

 

Previous post

Kjappiser: BBC Science, holdninger vs. fakta, temper tantrums, big data, Dara O'Briain, dinosaur-fugl, akrylamid

Next post

Kjappiser: Månelanding, placebo, kvinner i forskning og kritisk masse

Ingvild

Ingvild

Ingvild er arkeolog. Når hun ikke graver hull i bakken pleier hun sin forkjærlighet for telefonen sin, lister og skjemaer, e-stoffer, steampunk, kverulering, film, single malt whisky, Photoshop, limpistoler, matlaging, rare japanske greier og øl, mens hun lurer på hvor det ble av all fritiden. Hun har svart belte i google, Pinterest og Etsy. Ingvilds kampsaker er alternativ behandling, kostholdsvås og matmyter. En gang lot hun tre McDonalds-hamburgere stå på tre forskjellige steder i leiligheten og mugne, for å bevise at de gjorde nettopp dét.

No Comment

Leave a reply