Kjappiser

Kjappiser: BBC Science, holdninger vs. fakta, temper tantrums, big data, Dara O’Briain, dinosaur-fugl, akrylamid

 

 

Feature Image : BAVARIAN STATE ARCHAEOLOGICAL COLLECTION, website https://www.sciencenews.org/article/flightless-dino-bird-wore-full-body-feathers

Previous post

Kjappiser: hvordan løpe som en jente, mus i solarium og Ann Druyan

Next post

Kjappiser: ulovlig healing, keisersnitt, koppevirus og dritgamle hjerner

KristinA

KristinA

Kristin er evig nysgjerrig. I akademia har hun snust på mye spennende. Hvem klarer å velge mellom psykologi, statsvitenskap og samfunnsøkonomi? Jobberfaringen er om mulig enda vanskeligere å sette på CVn... Etter et eventyr på tvers av Atlanteren, på leting etter sitt kall i livet utover snowboard, har hun funnet frem til institutt for helseøkonomi, policy og ledelse ved UiO. Hun bor med katten sin Xena og mannen i sitt liv. De overtaler hun stadig til høytlesning av favoritter som Neil Gaiman og H.P. Lovecraft. Noen ting i livet hun ikke kan si nei til er sjokolade, sjakk, og eventyr. Ekstra interessante saker twitrer hun innimellom om fra @KristinAndreaW.

No Comment

Leave a reply