Kjappiser

Kjappiser: Bloggverdi, Dr. Joe, Quacks, Mai-lektyre, hjelmbruk, å skifte mening

 

bilde fra theimaginaryzebra.com

Previous post

Kjappiser: Reservasjonsrett, prøvekaniner, Barbie, spontan liv og Tjomlid.

Next post

Kjappiser: Isbreer, Hessdalen, gjesping og mensen

KristinA

KristinA

Kristin er evig nysgjerrig. I akademia har hun snust på mye spennende. Hvem klarer å velge mellom psykologi, statsvitenskap og samfunnsøkonomi? Jobberfaringen er om mulig enda vanskeligere å sette på CVn... Etter et eventyr på tvers av Atlanteren, på leting etter sitt kall i livet utover snowboard, har hun funnet frem til institutt for helseøkonomi, policy og ledelse ved UiO. Hun bor med katten sin Xena og mannen i sitt liv. De overtaler hun stadig til høytlesning av favoritter som Neil Gaiman og H.P. Lovecraft. Noen ting i livet hun ikke kan si nei til er sjokolade, sjakk, og eventyr. Ekstra interessante saker twitrer hun innimellom om fra @KristinAndreaW.

No Comment

Leave a reply