Kjappiser

Kjappiser: hulemenn, sterilisering, voldtekt og autisme

Northeast-Georgia

 

 

Kjønnsrettede reklamer er ikke noe nytt, men av og til tar det litt nye vendinger. Mars er, av ukjente grunner, høysesong for vasektomier (sterilisering) i USA. Muligens fordi man må tilbringe et par dager på sofaen, og dette også er perioden hvor en av de store basketballturneringene starter. Det har ført til at en rekke klinikker og leger kjører kampanjer og pakketilbud i mars. Ikke bare kan man få en vasektomi, men det følger jaggu med en pizza på kjøpet.

 

Flere eksempler (og en Stephen Colbert-video!) her.

 

 

Å bli eksponert årlig for tilstelninger som er tungt basert på halvnakne kvinner hindrer tydeligvis ikke folk fra å konservative meninger om lettkleddhet. En undersøkelse i Brasil avslører at 65% mener at kvinner som går utfordrende kledd har seg selv å takke om de blir voldtatt. Dagbladet rapporterer. (og har et kommentarfelt. Nå ble du advart)

Debatten om en egen kiropraktorutdanning ved Universitetet i Oslo stormer videre. Denne uka var Edzard Ernst skeptisk i Universitas.

Andreas Viestad har kåret paleodietten (steinalderdietten) til Verdens dummeste diett. (og skriver så fint om det at jeg blir helt myk og varm i arkeologhjertet mitt)

Hvis etternavnet ditt ikke er McCarthy eller Wakefield, så er det kanskje en sjans for at du faktsik tar til deg dette: studie viser at autisme muligens starter allerede i svangerskapet

Previous post

Kjappiser: Tuberkulose, akupunktur, kosmologi og kompliserte greier

Next post

Kjappiser: Farlige ateister, blodanalyse, rettssak, solstorm og påsketreff

Ingvild

Ingvild

Ingvild er arkeolog. Når hun ikke graver hull i bakken pleier hun sin forkjærlighet for telefonen sin, lister og skjemaer, e-stoffer, steampunk, kverulering, film, single malt whisky, Photoshop, limpistoler, matlaging, rare japanske greier og øl, mens hun lurer på hvor det ble av all fritiden. Hun har svart belte i google, Pinterest og Etsy. Ingvilds kampsaker er alternativ behandling, kostholdsvås og matmyter. En gang lot hun tre McDonalds-hamburgere stå på tre forskjellige steder i leiligheten og mugne, for å bevise at de gjorde nettopp dét.

No Comment

Leave a reply