Kjappiser

Kjappiser: Mødre, modifisert mat og moder jord

 

(Illustrasjonabilde: von Kármán-virvler i det sydlige Stillehavet. Earth as Art, s. 147)

Previous post

Kjappiser: reservasjonsrett, økologisk hårfarge, aliens, rabiate kristne og andre neanderthalere

Next post

Svineinfluensa (H1N1), vaksinasjon og narkolepsi - et overblikk

Kristin C.

Kristin C.

Kristin har gjort det til sin misjon å heie frem nerdenes verdensovertakelse. Hennes vitenskapelige alibi er en mastergrad i astronomi, men hun var slett ikke fullblods-skeptiker idet hun begynte på universitetet. Til daglig holder hun til henholdsvis i Oslo og på internett, hvor hun arrangerer Skeptikere på puben, og er med i podcasten Saltklypa. Blant Kristins danseferdigheter kan nevnes jazzballett, headbanging og nybegynner Lindy Hop. Hun eier to munnharper og en ukulele. Hun er @prokrastinuft og @thatnerdwoman på Twitter, og den personlige bloggen til Kristin heter Prokrastinuft. Hun lover å skrive noe der snart. Imorgen.

No Comment

Leave a reply