Kjappiser

Kjappiser 6/1

  • Forskningsformidling på sitt korteste? lol my thesis – summerer opp års lange forskningsprosjekter med en setning.
  • Føler for å ta en liten “I told you so”, men slikt bør man vel holde seg for god til? En studie som nylig ble publisert vil nok merkes på pengekassa til helsekost industrien. Vitamintilskudd er bortkasta penger og kan til og med være farlig. Som denne artikkelen så fint sier det “the parrot is dead”.
  • Paven har talt – ingen Adam og Eva, ikke noe helvete og ja takk til både hetro, homo og kommunister?! (Dersom noen har en kilde å henvise til i denne sammenhengen blir jeg veldig fornøyd.)
  • Kan jeg få et dinosaur skjelett? JA, om jeg blar opp mellom £400 000 – £600 000…
  • Respectful Insolence, skrevet av Orac på Science Blogs – man bør få med seg artikkelen om legen som mener kreft er sopp.

Bildet er hentet her

Godt nytt år fra oss!

 

Previous post

Kjappiser 23/12

Next post

Når skal Barbie få kjøre Batmobile?

Nica

Nica

Nica lives in Moss, Norway. She is 31 years old and married to a molecular biologist. She studies history and religion, and her favorite subjects are ancient history and the European witchcraft trials. In here spare time, she likes to play Magic TG, roleplaying games (DnD, WoD…) and board games. Her favorite authors are Neil Gaiman and Poe, and she is currently obsessed with Dr Who. Bit of a gadget freak, loves tools and DIY. Atheist, skeptic, curious, optimistic, mild control freak with a dash of OCD… (Skriver også for Grounded Parents, dette er grunnen til den engelske bioen.)

No Comment

Leave a reply