Kjappiser

Kjappiser 16/12

Et aldri så lite natur-mysterium er i ferd med å løses. Følg med for oppdateringer!

“Anecdotal evidence is nothing to base decisions on. But when facts and evidence-based science aren’t good enough to sway someone’s opinion, then this is where I come from. After all, anecdotes are the anti-vaccine supporter’s way. Well, this is my personal experience. And my personal experience prompts me to vaccinate my children and myself.

Har realfagene et formidlingsproblem overfor nye universitetsstudenter? Eller forventer studentene i overkant mye av realfagene? Forskning.no melder om at “Bildene fra universitetenes rekrutteringsmateriale for de tekniske og naturvitenskapelige utdanningene ligner lite på den virkeligheten unge folk møter på universitetene.

Ny episode av Saltklypa ute nå!

Også er det romjulstreff med Skeptikere på puben Oslo den 27. desember.

 

Illustrasjonsbilde: @TroySAlexander via Wired.com

Previous post

Et T-banedilemma

Next post

Kjappiser 23/12

Kristin C.

Kristin C.

Kristin har gjort det til sin misjon å heie frem nerdenes verdensovertakelse. Hennes vitenskapelige alibi er en mastergrad i astronomi, men hun var slett ikke fullblods-skeptiker idet hun begynte på universitetet. Til daglig holder hun til henholdsvis i Oslo og på internett, hvor hun arrangerer Skeptikere på puben, og er med i podcasten Saltklypa. Blant Kristins danseferdigheter kan nevnes jazzballett, headbanging og nybegynner Lindy Hop. Hun eier to munnharper og en ukulele. Hun er @prokrastinuft og @thatnerdwoman på Twitter, og den personlige bloggen til Kristin heter Prokrastinuft. Hun lover å skrive noe der snart. Imorgen.

1 Comment

Leave a reply