Kjappiser

Kjappiser 25/11

Her er ukens kjappispost, direkte fra California!

Gunnar Tjomlid har skrevet et innlegg på bloggen sin hvor han tar opp temaet innvandring og overfallsvoldtekter. Det burde ikke være en overraskelse at det å dømme mennesker basert på hudfarge er rasistisk, allikevel er det ganske mange som gjør nettopp det. Gunnar ser på politiets egne tall som viser noe helt annet enn hva media vil ha det til.

Media er glade i å skape sine egne nyhetssaker om hverdagen blir for kjedelig. Er denne såkalte ransbølgen i Oslo reell? Sven Egil Omdal ser på dette i et innlegg i Aftenposten med tittelen «Bølgeskvulp i hovedstaden».

«Få ting har vært oftere nevnt i medienes klimadekning de siste årene enn den såkalte «pausen» i global oppvarming.» skriver Bjørn Samset i et blogginnlegg med tittelen «Ingen «pause» i global oppvarming likevel?»

Lei av at nesten alle jenteleker er rosa og kjønnsstereotype? Sjekk denne reklamen for GoldieBlox!

Neste års Women in Secularism-konferanse har blitt annonsert! Den går av stabelen 16. til 18. mai i Alexandria, ikke langt fra Washington DC. Konferansen i fjor var strålende, men vi var bare to stykker fra Norge. Bli med da vel!

Og til slutt en bildeserie med festlig street art!

Feature-bilde fra street art-serien.

Previous post

Kjappiser 18/11

Next post

Kjappiser 2/12

Veronica

Veronica

Veronica is a PhD candidate in high energy physics at the University of Oslo, Norway. She loves science, and is a total science-fiction nerd. She's a queer feminist, a secular humanist, and of course a skeptic. She spends most of her free time working for one of the major LGBTQ+ organisations in Norway. She is the editor of the Norwegian Skepchick blog, but also writes for some of the other blogs in the network. She can be found on Twitter as @VeronicaInPink.

No Comment

Leave a reply