KjappiserUkategorisert

Kjappiser 11/11

 

  • Det er ikke alltid like lett å holde styr på hva man selv mener om et emne i forhold til hva andre legger i det. Er jeg – eller er jeg ikke feminist? Hva betyr det å være feminist? Hva innebærer det i mitt samfunn å bli sett på som en feminist? Mens vi kontemplerer på det kan vi jo lese hva de populære damene sier om saken…
  • Som en ekspert på å prokrastinere er jeg mye på diverse nettsider. I det siste har en av hovedsponsorene mine – Kleenex fått valuta for pengene: Upworthy – siden som gir tilbake troen på menneskeheten, samtidig som den smelter hjerter og rocker latter musklene. Denne uken vil jeg trekke frem Adam Mordecai sin post om Ash Beckham; “A 4-Year-Old Girl Asked A Lesbian If She’s A Boy. She Responded The Awesomest Way Possible.” Se hele!
  • Spiller du pc-spill? Handler du på “Good old Games“? Dersom du gjør det eller om du vurderer å kjøpe inn noen spill før jul – gjør det NÅ! De har en super kampanje hvor alle pengene du betaler blir donert til en god sak. Du kan velge mellom WWF, Worldbuilders, og Gaming for Good.
  • Et STORT steg i riktig rettning ble tatt da Senatet (Washington) på tirsdag gjorde det ulovlig å forskjellsbehandle på basis av legning og kjønns profil på arbeidsplasser. Stemmene talte 64 mot 32 – samarbeidet er høyst uvanlig og det er første gang noen sinne at det ble stemt for å inkludere homoseksuelle, lesbiske, bi og transpersoner i loven mot diskriminering. Men så spørs det da…
  • Evig kjærlighet; det var neppe det du trodde! Innsekter som “har seg” er aldeles ikke uvanlig, med mindre de er fossile og nærmere 150 millioner år gamle, gi og ta noen år.
  • Det som går opp – kommer nå ned igjen. GOCE-satellitten traff bakken i natt. Hvor vet jeg ikke enda (når dette skrives), men den skal ha bommet på Norge sist jeg sjekket. På siden til ESA kan du lese om spenningen i retrospekt. Dersom du synd det var saker bør du lese om astroiden med seks haler.
  • Om dette er sant eller ikke kan jeg ikke si mye om, men ta en titt på denne “hakesleppern”! Huff… tar en tur in på Upworthy!

Header funnet her.

Previous post

En ugle i mosen – jeg var på alternativmessa

Next post

Kjappiser 18/11

Nica

Nica

Nica lives in Moss, Norway. She is 31 years old and married to a molecular biologist. She studies history and religion, and her favorite subjects are ancient history and the European witchcraft trials. In here spare time, she likes to play Magic TG, roleplaying games (DnD, WoD…) and board games. Her favorite authors are Neil Gaiman and Poe, and she is currently obsessed with Dr Who. Bit of a gadget freak, loves tools and DIY. Atheist, skeptic, curious, optimistic, mild control freak with a dash of OCD… (Skriver også for Grounded Parents, dette er grunnen til den engelske bioen.)

No Comment

Leave a reply