Kjappiser

Kjappiser 2/9

  • I Have a Character Issue – Anna Gunn, skuespilleren bak Skyler White i TV-serien Breaking Bad, har opplevd at hategrupper rettet mot karakteren har blitt til hat og trusler mot henne selv. Hun spør hva som er grunnen til at så mange hater karakteren hun spiller i serien.
  • Anderson Cooper Rips Pat Robertson For Insane AIDS Theory (VIDEO) – TV-evangelist Pat Robertson er bare utrolig flink til å si absurde og provoserende ting på TV. I videoen i denne artikkelen får du et lite knippe av hans absurditeter,
  • Y and mtDNA are not Adam and Eve – I en serie på tre deler på Panda’s Thumb diskuterer M. Wilson Sayres de nyeste publiserte funnene rundt menneskets genetiske historie. Hun sier også litt om hvorfor det er uheldig å beskrive disse som Adam og Eva fordi det lett missforstås, og i tillegg misbrukes flittig av kreasjonister.
  • Om du befinner deg i Oslo denne uken så få med deg foredraget til Steve Jones med tittelen “Why evolution is right and creationism is wrong”. Det finner sted i morgen 3. september klokken 18:00 på Litteraturhuset. Eugenie C. Scott, fra National Center for Science Education (NCSE, USA) kommer også til å snakke om hvorfor det er viktig å holde kreasjonisme ute av skolen.

Feature-bilde fra USNews

Previous post

Kjappiser 19/8

Next post

Å føde naturlig

Veronica

Veronica

Veronica is a PhD candidate in high energy physics at the University of Oslo, Norway. She loves science, and is a total science-fiction nerd. She's a queer feminist, a secular humanist, and of course a skeptic. She spends most of her free time working for one of the major LGBTQ+ organisations in Norway. She is the editor of the Norwegian Skepchick blog, but also writes for some of the other blogs in the network. She can be found on Twitter as @VeronicaInPink.

No Comment

Leave a reply