Kjappiser

Kjappiser 16/9

  • Drømmen om en ekte Jurassic Park er knust. “Why Evolution is True” skrev om det mislykkede forsøket på å ta DNA ut av rav.
  • Når forskningsformidleren blir aktivist av Erik Newt for Aftenposten
  • Jenter, hold dere fast; i følge en artikkel på Nyskjerrigper er “Sjokoladen truet“!
  • De er ikke nyheter og kanskje ikke 100% full av fakta, men om du ikke har sett dem før så bør du ta en titt på “True facts” serien til zefrank1 på youtube. Her er en av mine favoritter.
  • Vihart har en kanal på youtube hvor hun briljerer med matematiske krummelurer (er det ett ord?) og andre innfall. Hun synger også! Her er det mye å lære. Leste en kommentar i feltet om da hun, som forsåvidt er en profesjonnel mattemusiker, planla å ta over verden…
  • Ig Nobel 2013 ble utdelt den 13 september.

 

Bilde lånt her.

Previous post

Kjappiser 9/9

Next post

Kjappiser 23/9

Nica

Nica

Nica lives in Moss, Norway. She is 31 years old and married to a molecular biologist. She studies history and religion, and her favorite subjects are ancient history and the European witchcraft trials. In here spare time, she likes to play Magic TG, roleplaying games (DnD, WoD…) and board games. Her favorite authors are Neil Gaiman and Poe, and she is currently obsessed with Dr Who. Bit of a gadget freak, loves tools and DIY. Atheist, skeptic, curious, optimistic, mild control freak with a dash of OCD… (Skriver også for Grounded Parents, dette er grunnen til den engelske bioen.)

No Comment

Leave a reply