Kjappiser

Kjappiser 8/7

God mandag!

I den stadig pågående serien “forskere kan ha løst kreftgåten”: Peptider fra råmelk.

NASAs nye astronaut-kull har helt grei kjønnsfordeling. Go forth!

Vi gleder oss til høsten, for da kommer det en ny norsk skeptikerbok, og det fra en person vi vet skriver bra: Placebodefekten — Hvorfor alternativ behandling virker som det virker.

Via en artikkel i io9 kommer vi over et viktig vitenskapelig funn i Scientific American som viser hvorfor vi kan synes ting er så søte at vi får lyst til å klemme dem i hjel.

Via bloggen til Pernille Nylehn: Forbrukerombudet har lagt ut en ny artikkel på sidene sine kalt “Veit du nok om alternativ behandling?

Illustrasjonsfoto: Greit å bli minnet på hvordan menneskelige proporsjoner vanligvis arter seg, sånn rent fysisk. Noen tok 3D-printeren fatt. (via Neatorama)

Previous post

Kjappiser 1/7

Next post

2 kvinner + 1 mann = designerbaby?

Kristin C.

Kristin C.

Kristin har gjort det til sin misjon å heie frem nerdenes verdensovertakelse. Hennes vitenskapelige alibi er en mastergrad i astronomi, men hun var slett ikke fullblods-skeptiker idet hun begynte på universitetet. Til daglig holder hun til henholdsvis i Oslo og på internett, hvor hun arrangerer Skeptikere på puben, og er med i podcasten Saltklypa. Blant Kristins danseferdigheter kan nevnes jazzballett, headbanging og nybegynner Lindy Hop. Hun eier to munnharper og en ukulele. Hun er @prokrastinuft og @thatnerdwoman på Twitter, og den personlige bloggen til Kristin heter Prokrastinuft. Hun lover å skrive noe der snart. Imorgen.

2 Comments

  1. 08.07.2013 at 09:50 —

    Det er ett eller annet med boktittelen til Gunnar som får meg til å lese Placedo gang etter gang. Jeg tenker “Sheesh, skrivefeil!” og så går det et sekund før jeg innser “Nei vent, lesefeil!”

  2. 08.07.2013 at 13:13 —

    Fin-fin barbiedukke ;)

Leave a reply