Kjappiser

Kjappiser 3/6

Tint permafrost avdekker stadig flere mammuter — nå også med flytende blod preservert i isen! 

Foreningen MEandYou skal i løpet av 90 dager samle inn 7 millioner kroner for å finansiere en klinisk studie på 140 ME-syke ved kreftavdelingen ved Haukeland Sykehus. Med bare tre dager igjen og ennå ikke halvveis til målet spørs det om dette kan bli en realitet, men vi heier på all god forskning, og linker også til Gunnars bloggpost om dette.

Jabbed: Love, fear and vaccines er en ny, informativ dokumentar fra Australia som nettopp ble sendt på TV der, og er det noe det landet trenger, er det en informativ dokumentar om vaksiner (hør et intervju med filmskaperen i episode 239 av podcasten The Skeptic Zone). Traileren for dokumentaren kan ses her.

En marinbiolog syder over hvorfor Animal Planet sine havfrue-“dokumentarer” ikke er helt ufarlige, hvorfor vi bør bry oss, og fem viktige ting om havet som burde bli laget dokumentar av i stedet. Hør, hør.

Illustrasjonsbilde: Innsiden av et atom er avbildet. Seriøst awesome saker. Les mer her. (Foto: ANETA STODOLNA/ FOM Institute)

 

Previous post

Angelina Jolies bryster fortviler og forvirrer

Next post

Enda en!

Kristin C.

Kristin C.

Kristin har gjort det til sin misjon å heie frem nerdenes verdensovertakelse. Hennes vitenskapelige alibi er en mastergrad i astronomi, men hun var slett ikke fullblods-skeptiker idet hun begynte på universitetet. Til daglig holder hun til henholdsvis i Oslo og på internett, hvor hun arrangerer Skeptikere på puben, og er med i podcasten Saltklypa. Blant Kristins danseferdigheter kan nevnes jazzballett, headbanging og nybegynner Lindy Hop. Hun eier to munnharper og en ukulele. Hun er @prokrastinuft og @thatnerdwoman på Twitter, og den personlige bloggen til Kristin heter Prokrastinuft. Hun lover å skrive noe der snart. Imorgen.

No Comment

Leave a reply