Kjappiser

Kjappiser 24/6

Dagen i dag: 24. juni 1947 blir regnet som starten på den moderne UFO-tiden, etter Kenneth Arnold’s rapportering av syv flyvende tallerken-lignende objekter over Washington. Finn fram aluminiumsfoliehattene!

  • Hvis du trodde ditt nye Canon EOS med hele 18 megapixler var imponerende, må du tenke om igjen. NASA’s Curiosity har nylig levert bilder av Mars’ overflate som er blitt satt sammen til et bilde på 1,3 gigapixler. Om ikke det er imponerende nok kan man tenke at dette er blitt overført trådløst – fra Mars. Så nå er det bare å zoome rundt og se om du kan finne et nytt ekorn eller to.
  • Har du noen gang lurt på hvor fett det er å være Hvit, norsk, heterofil mann? Sjekk ut kronikken på Nrk.no (tipser: Liv Langberg).

Illustrasjonsfoto: Det Hellige Flygende Spagettimonsterets Kirkes facebookside

Previous post

Grasrotskeptisisme: Skeptikere på puben

Next post

Kjappiser 1/7

Julie

Julie

Julie har doktorgrad i biokjemi, og forsker på antibiotikaresistens. Hun er for øyeblikket utplassert i Leeds, men tar likevel noen ganger turen til skeptikere på puben i Oslo, både for ølen og for å gjenvinne troen på menneskeheten etter for mye lesing av VGs kommentarfelt.

No Comment

Leave a reply