Kjappiser

Kjappiser 17/6

Featurebilde; eget.

Previous post

Stemmerett i 100 år!

Next post

Grasrotskeptisisme: Skeptikere på puben

Nica

Nica

Nica lives in Moss, Norway. She is 31 years old and married to a molecular biologist. She studies history and religion, and her favorite subjects are ancient history and the European witchcraft trials. In here spare time, she likes to play Magic TG, roleplaying games (DnD, WoD…) and board games. Her favorite authors are Neil Gaiman and Poe, and she is currently obsessed with Dr Who. Bit of a gadget freak, loves tools and DIY. Atheist, skeptic, curious, optimistic, mild control freak with a dash of OCD… (Skriver også for Grounded Parents, dette er grunnen til den engelske bioen.)

2 Comments

  1. 18.06.2013 at 06:21 —

    Jeg er ikke helt enig angående #nei, men ikke totalt uenig heller -> http://domino.elfworld.org/hashtags-on-facebook-whats-the-scoop/

    • 18.06.2013 at 20:21 —

      Takk for linken. For min del er det sikkerhet og uønsket deling som er problemet. Selvfølgelig overbruk er også grusomt irriterende!

Leave a reply