Kjappiser

Kjappis 10/6

-Ukens kommentar til én debatt om klima, direktesendt på NRK “Hvorfor, NRK?” av Anders Danielsen fra Grønn Ungdom. (Jeg spår at det vil komme hyppige debatter om klima og kommentarer dertil. Du tror selvsagt på spådommer på eget ansvar).

-For å sørge for at det kommer flere vitenskapelig baserte debatter om klima (og at min profeti går i oppfyllelse) oppfordrer jeg til å delta i bloggkonkurransen “Hev Stemmen,” i regi av Klimvalg 2013. Konkurransen er ikke enda lansert, så for å få informasjon og en tidlig start ta kontakt på facebook.

-Vi i Skepchick har luktet lunten alt, men kanskje en sterk vind vil hjelpe flere ;) “It’s time for scientists to tweet” post hos The Conversation av Emily Darling.

-Det hintes til at menn og kvinner løser 3D oppgaver forskjellig: “Skjermstørrelse påvirker testresultater” publisert på forskning.no (temaet er en sommerdebatt verdig).

-Hvis du synes barbent-løpesko er spennende og ønsker å prøve det, kan artikkelen “Understanding the surprising new research on barefoot running” være en start på søken etter informasjon. Det skal publiseres resultater av forskning gjort på å løpe med disse skoene i tiden fremover.

Previous post

En skeptikers guide til facebook

Next post

Stemmerett i 100 år!

KristinA

KristinA

Kristin er evig nysgjerrig. I akademia har hun snust på mye spennende. Hvem klarer å velge mellom psykologi, statsvitenskap og samfunnsøkonomi? Jobberfaringen er om mulig enda vanskeligere å sette på CVn... Etter et eventyr på tvers av Atlanteren, på leting etter sitt kall i livet utover snowboard, har hun funnet frem til institutt for helseøkonomi, policy og ledelse ved UiO. Hun bor med katten sin Xena og mannen i sitt liv. De overtaler hun stadig til høytlesning av favoritter som Neil Gaiman og H.P. Lovecraft. Noen ting i livet hun ikke kan si nei til er sjokolade, sjakk, og eventyr. Ekstra interessante saker twitrer hun innimellom om fra @KristinAndreaW.

No Comment

Leave a reply