Introduksjoner

Enda en!

Som liksom har vært med helt fra begynnelsen av, men som først nå får somlet seg til å komme i gang her. Jeg heter ikke Leisha Camden, men dere kan allikevel kalle meg det. Jeg er 36 år gammel, kommer fra Bærum (men jeg er ikke sånn, altså) og bor i Oslo. I hine hårde dager studerte jeg historie, og har master i norsk middelalderhistorie, men jeg jobber som salgssekretær i en bransje som jeg aldri hadde trodd jeg skulle havne i.

Jeg elsker å lese, og leser veldig mye forskjellig. Akkurat nå holder jeg på med en 30 år gammel bok om holocaust, en halvdårlig John Grisham på lydbok, og (for andre gang) Darden Asbury Pyrons briljante biografi om Liberace, en av mine mange mer og mindre sære favoritter. Jeg liker selvsagt å se film og å reise – hvem gjør vel ikke det? Jeg er også glad i turer i skog og mark, fortrinnsvis på steder hvor man kan finne ormer og andre sjarmerende dyr. Her nærmer vi oss årsaken til min nettanonymitet – det nesten unike norske forbudet mot reptiler i privat eie. Jeg er sterkt imot dette av både prinsipielle og personlige årsaker. Landbruksministerens imbesille reaksjon på Mattilsynets positivlisteprosjekt i vår (google it) var kronen på verket på min langt fremskredne politikerforakt. Jeg stemmer blankt.

Jeg har en blogg et sted, den levde et godt liv lenge, men så, jah, Pinterest. Jeg prøver å vekke den til live igjen så smått. Besøk meg gjerne begge steder, og også på Youtube, hvor jeg dokumenterer altfor mye av det jeg er med på. Etter sommerferien håper jeg å kunne vise frem en Natrix natrix gotlandica eller to.

Ellers, i nesten tilfeldig valgt stikkordsform: Eurovision Song Contest (uten ironi), Keanu Reeves, Terry Pratchett, brettspill og kortspill, sjokolade, reptiler av alle slag (men noen mer enn andre), ElfQuest, Batman, Don Rosa, Loreena McKennitt, Futurama, John Ajvide Lindqvist, China Miéville, South Park, og det ene med det andre. Jeg støtter egentlig ikke bruken av Oxford-komma. Jeg er opptatt av språk og feil bruk av språk (altfor vanlig), religion og dens plass i samfunnet (for stor), politikk (muligens roten til alt ondt) og krig og fred og sånn.

Ja, jeg har balansert et egg på ekvator, og det har jeg papirer på. Jeg håper virkelig at jeg klarer å finne på noe interessant å skrive om her.

Previous post

Kjappiser 3/6

Next post

En skeptikers guide til facebook

Leisha Camden

Leisha Camden

Leisha er utdannet historiker, men jobber som noe helt annet. Hun bor i Oslo sammen med sine noe suspekte firbente venner. Hun bruker tiden på å lese bøker, spille brettspill, lage Youtube-videoer og prøve å slite seg vekk fra Pinterest. Hun brenner for rettferdig handel, reptilsaken og kampen mot særskriving, lider av langt fremskreden politikerforakt, er ateist og kyniker, men håper på det beste. Snart skal hun begynne å blogge igjen på http://leishacamden.blogspot.com.

No Comment

Leave a reply