Kjappiser

Kjappiser 20/5

  • Grillsesongen er i gang! Om noen uker skal verdens første burger av syntetisk kjøtt tilberedes i London. Hamburgerkjøttet er dermed ikke dyr, men det er definitivt prisen: nærmere 1,9 millioner kroner har det kostet å dyrke frem.
  • Disney driter på draget. Merida fra filmen Modig (2012) ble denne uka innlemmet i mediafranchisen Disney Princesses. Merida har blitt hyllet som et friskt pust både utseende- og karaktermessig sett i rekken av generiske barbiekloner som sliter med å takle verden uten grunnleggende hjelp av et mannfolk. I anledning prinsessestatusen fikk Merida en makeover. Kjolestørrelsen gikk ned, cupstørrelsen opp, utringningen sank litt, håret har fått en mirakuløs anti-frizz-behandling og eyeliner og nebblepper er på plass. Et stk sint Internett og nesten en kvart mill underskrifter på change.org senere har Merida plutselig fått det gamle utseendet tilbake.
  • Som om ikke produsentene av Himalaya pakistansk salt var irriterende nok fra før: nå kommer også saltet i en ikke-genmodifisert variant. Jada. Joda. Såeh.
  • Som de fleste sikkert har fått med seg: Angelina Jolie har fjernet begge brystene pga fare for brystkreft. David Gorski har en skeptisk gjennomgang av brystkreftrisiko, doble masektomier og kvakksalvere. Go’gutt Robert O. Young har også synsa om saken. Ironisk nok gjør han meg veldig, veldig sur. joliekreftSkjermdump fra Youngs Facebook-side

Previous post

Kjappiser 13/5

Next post

Women in Secularism

Ingvild

Ingvild

Ingvild er arkeolog. Når hun ikke graver hull i bakken pleier hun sin forkjærlighet for telefonen sin, lister og skjemaer, e-stoffer, steampunk, kverulering, film, single malt whisky, Photoshop, limpistoler, matlaging, rare japanske greier og øl, mens hun lurer på hvor det ble av all fritiden. Hun har svart belte i google, Pinterest og Etsy. Ingvilds kampsaker er alternativ behandling, kostholdsvås og matmyter. En gang lot hun tre McDonalds-hamburgere stå på tre forskjellige steder i leiligheten og mugne, for å bevise at de gjorde nettopp dét.

No Comment

Leave a reply