Kjappiser

Kjappiser 13/5

  • Helsedepartementet i Canada har tillatt homeopatiske vaksiner mot influensa, meslinger, polio og kikhoste. De forsikrer kanadierne om at de tester produktene og at de er funnet trygge og effektive før de slippes på markedet… Huff da! #rageface
  • Atheist Census er et prosjekt av Atheist Aliance International. Prosjektet ønsker å samle kvantitativ og demografisk informasjon om verdens ateister. Dette for å gi et bilde av verdens ateist-populasjon; hvor de er, hvor gamle de er, hvilken utdanning de har og innsyn i deres religiøse bakgrunn. De ønsker å bruke denne informasjonen for å demonstrere tilstedeværelsen og viktigheten av ateister i samfunn rundt i verden.
  • The Oatmeal kom med en skikkelig gladnyhet; det gamle laboratoriet til Nicolai Tesla er reddet! Organisasjonen som fikk kjøpt eiendommen planlegger og gjøre det til et vitensenter, men veien dit er lang og kostelig. Man tror at Tesla bygde ganger under eiendommen og at disse kan inneholde noe av hans utstyr. Spennende!
  • A giant leap for robotkind?! Pengesedler har vanligvis et portrett av en kjendis, men den nye kanadiske $5-seddelen som kommer i november skal portrettere to helt spesielle kjendiser; Dextre og Canadarm2. Dette er to kanadisk produserte roboter som har arbeidsoppgaver på ISS. Se presentasjonen fra ISS og Chris Hadfield her.
  • En katolsk prest i Uganda har blitt suspendert uten lønn etter han skrev et brev til kirken for å oppfordre dem til å vedkjenne seg overgrepssaker og homofili innad i kirken. Siden han først snakket om dette i 2009 har han blitt truet, anklaget, forsøkt utpresset og anklaget for homofili. I Uganda er det fremdeles diskusjon om homofili skal være straffbart med døden!
  • I 2004 sa “klarsynte/medium” Sylvia Brown til Amanda Barrys mamma; at hennes datter var død…

 

Previous post

Kjappiser 6/5

Next post

Kjappiser 20/5

Nica

Nica

Nica lives in Moss, Norway. She is 31 years old and married to a molecular biologist. She studies history and religion, and her favorite subjects are ancient history and the European witchcraft trials. In here spare time, she likes to play Magic TG, roleplaying games (DnD, WoD…) and board games. Her favorite authors are Neil Gaiman and Poe, and she is currently obsessed with Dr Who. Bit of a gadget freak, loves tools and DIY. Atheist, skeptic, curious, optimistic, mild control freak with a dash of OCD… (Skriver også for Grounded Parents, dette er grunnen til den engelske bioen.)

No Comment

Leave a reply