Kjappiser

Kjappiser 1/4

Previous post

Skepsis og selvkritikk: SETI

Next post

Har du lyst til å skrive for skepchick.no?

Marit

Marit

Marit er mye opptatt av biologi og skeptisisme, men aller mest av at alle skal forstå vitenskap og kritisk tenkning, sånn helt generelt og som en del av allmenndannelsen. Hun liker også knapper og glansbilder, å gå i skjørt, og å klippe og lime, og nesten alt annet som har med papir å gjøre; lesing, skriving, og å fylle ut skjemaer.

1 Comment

  1. 02.04.2013 at 17:18 —

    Dammit, menneske! Du kan jo ikke poste sånt fra en kilde helt uten vitenskapelige forklaringer. :) Heldigvis for meg var jeg skeptisk og tålmodig nok til å ikke akseptere at det var en “Circumhorizontal arc” som alle kildene på første side med google-resultater hevdet (av dem som hadde en forklaring) og kom fram til APOD som forlarer at det er en vanlig regnbue med sola høyt på himmelen slik at vi bare ser toppen. http://apod.nasa.gov/apod/ap130327.html

Leave a reply