Meta

Har du lyst til å skrive for skepchick.no?

Som dere sikkert har lagt merke til er det kun middels aktivitet her på skepchick.no. Grunnen til dette er at vi er bare seks stykker, hvorav tre er ganske opptatt, og har ikke skrevet så mye enda.

Derfor …

Har du lyst til å skrive for skepchick.no?

Er du en person som tenker kritisk, liker vitenskap, misliker pseudovitenskap, er kritisk til religion eller er opptatt av menneskerettigheter, er du midt i blinken! Skepchick er ment å være en blogg for alle, skrevet av kvinner, men menn og personer med andre identiteter er selvfølgelig også velkomne. Bor du i en annen del av Norge enn Oslo, er det også et pluss.

Skriver du for skepchick bør du ha tid til å bidra med minst ett innlegg i måneden. Det er muligheter for å få gjesteinnlegg på skepchick.org også om man har noe av internasjonal interesse. Vi har også en egen epostliste hvor vi kan være sosiale i tillegg til produktive. Helst begge deler på en gang.

Er du interessert? Send i så fall en epost til veronica (at) berglyd.net. Vi trenger navn, alder og bosted, samt noen ord om hvorfor du kunne tenke deg å skrive for oss. Ta med ting som hobbyer og interesser; faglig bakgrunn, kulturell bakgrunn eller annen bakgrunn (for eksempel LHBT); om du er engasjert i organisasjoner, politikk e.l. Legg også ved en lenke til egen blogg om du har en (det er en fordel).

Vi håper å høre fra deg!

Oppdatering fredag 5. april:

Vi har allerede fått flere svar, så vi setter en frist for innsending til torsdag 11. april, så har vi helgen til å gå igjennom det vi har fått.

Illustrasjonsfoto fra rgbstock.com

Previous post

Kjappiser 1/4

Next post

En liten svipptur til den røde planet?

Veronica

Veronica

No Comment

Leave a reply