Kjappiser

Kjappiser 4/3

Det er 60 år siden DNA ble oppdaget!

Plutos måner har fått navn! Avstemningen som Kristin skrev om er avsluttet, og resultatet ble Vulcan og Cerberus! Gratulerer til de søte små. (og til handlekraftige trekkies)

Speaking of! Mind melds kom et skritt videre denne uka da to rottehjerner ble koblet. Over internett.

Lech Wałęsa har demonstrert at man helt fint kan være tidligere president, nobelprisvinner og aktivist, og fortsatt være en sneversynt dott. Homofile folkevalgte er en minoritet, derfor bør de aller helst sitte bakerst, gjerne bak en vegg. Eller inni skapet sitt.

17 år gammel feminist prøver å forklare hva feminisme er på Aftenpostens Si;D. Kommentarfeltet prøver å forklare at det er et kommentarfelt, og ikke bør leses om man har blodtrykksproblemer. Eller om man liker å beholde troen på menneskeheten.

Verden er, som kjent, liten. Likevel har vi visst klart å rote vekk et helt kontinent. Bra det finnes norske forskere som kan finne det igjen for oss.

Løs på tråden? Forskere har oppdaget et protein som kan beskytte mot kjønnssykdommer som klamydia og herpes.

 

Bonus: Neil deGrasse Tyson viser Buzz Aldrin riktig spradeteknikk i rommet. Like a boss:

Previous post

Hvorfor skeptiker: Etablerte sannheter

Next post

Hvorfor feminist: Mer enn bare rettigheter

Ingvild

Ingvild

Ingvild er arkeolog. Når hun ikke graver hull i bakken pleier hun sin forkjærlighet for telefonen sin, lister og skjemaer, e-stoffer, steampunk, kverulering, film, single malt whisky, Photoshop, limpistoler, matlaging, rare japanske greier og øl, mens hun lurer på hvor det ble av all fritiden. Hun har svart belte i google, Pinterest og Etsy. Ingvilds kampsaker er alternativ behandling, kostholdsvås og matmyter. En gang lot hun tre McDonalds-hamburgere stå på tre forskjellige steder i leiligheten og mugne, for å bevise at de gjorde nettopp dét.

3 Comments

  1. Liker kjappisene, fortsett med det! DNA-linken må fikses, det er noe feil på slutten.

  2. 04.03.2013 at 13:06 —

    Jeg stemte på Obol og Styx! Jaja, det får bli de neste to små-månene som blir oppdaget rundt Pluto det, da.

Leave a reply