Kjappiser

Kjappiser 18/2

Meme-hjørnet: Harlem Shake på Realfagsbiblioteket ved UiO.

Illustrasjonsfoto: Snapshot fra et dashcam-videoklipp akkurat da Chelyabinsk-meteoren tok en Armageddon over morgenhimmelen.

 

Previous post

Jeg skal bo i St. Petersburg i 2 mnd.

Next post

Kjære Pluto, vi bryr oss fortsatt

Kristin C.

Kristin C.

Kristin har gjort det til sin misjon å heie frem nerdenes verdensovertakelse. Hennes vitenskapelige alibi er en mastergrad i astronomi, men hun var slett ikke fullblods-skeptiker idet hun begynte på universitetet. Til daglig holder hun til henholdsvis i Oslo og på internett, hvor hun arrangerer Skeptikere på puben, og er med i podcasten Saltklypa. Blant Kristins danseferdigheter kan nevnes jazzballett, headbanging og nybegynner Lindy Hop. Hun eier to munnharper og en ukulele. Hun er @prokrastinuft og @thatnerdwoman på Twitter, og den personlige bloggen til Kristin heter Prokrastinuft. Hun lover å skrive noe der snart. Imorgen.

No Comment

Leave a reply