Kjappiser

Kjappiser 11/2

  • Menn som hater kvinner – Gunnar Tjomlid snakker om hetsen og hat-meldingene han mottar på grunn av sine ytringer, og snakker om hvordan disse er annerledes enn de kvinner som uttaler seg i offentligheten mottar kun fordi de er kvinner.
  • Global oppvarming stanset ikke i 1998 – Klimaforsker Bjørn H. Samset tar for seg myten om at global oppvarming har stanset.
  • FN kritiserer tvangssterilisering – “På grunnlag av de klare anbefalingene fra FN, oppfordrer LLH staten om snarest å avskaffe praksisen med tvangssterilisering av transpersoner, uttaler leder av transpolitisk utvalg i LLH, Stein Wolff Frydenlund.”
  • Vitenskapelig mørketid? Undringen har aldri vært borte fra vitenskapen – Sunniva Rose har fått sin første kronikk publisert i Aftenposten hvor hun snakker om våre holdninger til moderne vitenskap.

Illustrasjonsfoto fra saken “Slik hetses norske kvinner på nettet” fra NrK.

Previous post

Skepchick.no er her!

Next post

Dette blir historisk!

Veronica

Veronica

Veronica is a PhD candidate in high energy physics at the University of Oslo, Norway. She loves science, and is a total science-fiction nerd. She's a queer feminist, a secular humanist, and of course a skeptic. She spends most of her free time working for one of the major LGBTQ+ organisations in Norway. She is the editor of the Norwegian Skepchick blog, but also writes for some of the other blogs in the network. She can be found on Twitter as @VeronicaInPink.

1 Comment

  1. 11.02.2013 at 09:26 —

    Sweet ass Quickie, Veronica! Thnx >)

Leave a reply