Kjappiser

Kjappiser 11/2

  • Menn som hater kvinner – Gunnar Tjomlid snakker om hetsen og hat-meldingene han mottar på grunn av sine ytringer, og snakker om hvordan disse er annerledes enn de kvinner som uttaler seg i offentligheten mottar kun fordi de er kvinner.
  • Global oppvarming stanset ikke i 1998 – Klimaforsker Bjørn H. Samset tar for seg myten om at global oppvarming har stanset.
  • FN kritiserer tvangssterilisering – “På grunnlag av de klare anbefalingene fra FN, oppfordrer LLH staten om snarest å avskaffe praksisen med tvangssterilisering av transpersoner, uttaler leder av transpolitisk utvalg i LLH, Stein Wolff Frydenlund.”
  • Vitenskapelig mørketid? Undringen har aldri vært borte fra vitenskapen – Sunniva Rose har fått sin første kronikk publisert i Aftenposten hvor hun snakker om våre holdninger til moderne vitenskap.

Illustrasjonsfoto fra saken “Slik hetses norske kvinner på nettet” fra NrK.

Previous post

Skepchick.no er her!

Next post

Dette blir historisk!

Veronica

Veronica

1 Comment

  1. 11.02.2013 at 09:26 —

    Sweet ass Quickie, Veronica! Thnx >)

Leave a reply