Introduksjoner

Hællæ

Heisann, jeg er Kristin C., og jeg var så heldig å bli spurt om å være med i den norske Skepchick-gjengen. Mitt første ordentlige innlegg er på trappene, men først må jeg få lov til å presentere meg selv.

Jeg er faretruende nær 30 og bosatt i Oslo, men er opprinnelig fra Fredrikstad. Dialekten drar jeg stort sett frem kun når jeg skal tøyse. Grunnen til at jeg flyttet til hovedstaden var at jeg skulle følge min drøm om å studere min aller største interesse, nemlig astronomi. Og grunnen til at jeg ble dratt mot verdensrommets mysterier var vel egentlig at jeg hadde for vane å bli dratt mot mysterier generelt … noen mindre vitenskapelige enn andre. Det klarte jeg heldigvis å riste av meg, gjennom oppdagelsen av at den virkelige verden hadde veldig mye mer fantastisk å by på enn den man fikk presentert gjennom UFO-dokumentarer og hekseri.

Innen kritisk tenkning og skepsis følger jeg med på det meste, og jeg liker å være med i grasrotmiljøer som Skeptikere på puben og podcasten Saltklypa. Internett er mitt andre hjem, og der opprettet jeg en gang min egen blogg, som (tross navnet) faktisk lever fremdeles.

Ellers har jeg en stor forkjærlighet for Tumblr, nederlandske metalband med kvinnelige vokalister, superheltfilmer og Doctor Who. Og Skepchick! Tenk, så kult at Skepchick har kommet på norsk!

Illustrasjonsfoto: Allerede midt på åttitallet var jeg mer enn gjennomsnittet opptatt av (tørket)rom(mel)fart. Her i min første TARDIS.

Previous post

Dette blir historisk!

Next post

Jeg skal bo i St. Petersburg i 2 mnd.

Kristin C.

Kristin C.

Kristin har gjort det til sin misjon å heie frem nerdenes verdensovertakelse. Hennes vitenskapelige alibi er en mastergrad i astronomi, men hun var slett ikke fullblods-skeptiker idet hun begynte på universitetet. Til daglig holder hun til henholdsvis i Oslo og på internett, hvor hun arrangerer Skeptikere på puben, og er med i podcasten Saltklypa. Blant Kristins danseferdigheter kan nevnes jazzballett, headbanging og nybegynner Lindy Hop. Hun eier to munnharper og en ukulele. Hun er @prokrastinuft og @thatnerdwoman på Twitter, og den personlige bloggen til Kristin heter Prokrastinuft. Hun lover å skrive noe der snart. Imorgen.

3 Comments

 1. 16.02.2013 at 11:41 —

  “farlig nær 30” er et aldersdiskriminerende uttrykk og sårende for oss som er farlig nær førr!

  • 16.02.2013 at 13:30 —

   Helt enig! Selv om jeg ikke anser meg som farlig nær 40 enda. Men nærmere det enn 30 dessverre … Det vil si ca 35,8711 eller så :)

 2. 18.02.2013 at 14:55 —

  Wibbly wobbly, timey-wimey. :-B

Leave a reply