Introduksjoner

Dette blir historisk!

Jeg ble beordret til å skrive en introduksjonspost. Så: hei!

Jeg heter Ingvild og er Skepchicks husarkeolog. Jeg har mastergrad fra Oslo, og har gravd ut alt fra hus i Gudbrandsdalen til en viking med en hest i fanget i Vestfold, til et romersk amfiteater i England. Jeg er selvfølgelig veldig glad i alt som har med eldre historie og gamle greier å gjøre, men jeg er ikke en av de som lever og ånder for én interesse. Til det har jeg litt for mange fritidsinteresser og for lite fritid.

Når det gjelder skepsis så har jeg noen hjertebarn. Mat og tilhørende vitenskap og nerding (og woo) er såpass morsomt at jeg hadde en egen blogg om det. Den døde desverre en tragisk død i masteroppgaveinnspurten min, og senere forsøk på nekromansering har ikke vært vellykkede. Ellers blir jeg fort party pooper på temaer som alternativ medisin, helse, astrologi, skjønnhetsprodukter og alt mulig vås som man gjerne finner i dameblader, Kvinneguiden og det som verre er. I tillegg til litt arkeologi og historie kommer jeg nok til å skrive mye om denne typen temaer. Jeg er ateist, realist, femininist, språknerd og prokrastinatør. Og jeg gleder meg noe innmari til å skrive for Skepchick!

Previous post

Kjappiser 11/2

Next post

Hællæ

Ingvild

Ingvild

Ingvild er arkeolog. Når hun ikke graver hull i bakken pleier hun sin forkjærlighet for telefonen sin, lister og skjemaer, e-stoffer, steampunk, kverulering, film, single malt whisky, Photoshop, limpistoler, matlaging, rare japanske greier og øl, mens hun lurer på hvor det ble av all fritiden. Hun har svart belte i google, Pinterest og Etsy. Ingvilds kampsaker er alternativ behandling, kostholdsvås og matmyter. En gang lot hun tre McDonalds-hamburgere stå på tre forskjellige steder i leiligheten og mugne, for å bevise at de gjorde nettopp dét.

7 Comments

 1. 15.02.2013 at 12:19 —

  ” Jeg er ateist, realist, femininist, språknerd og prokrastinatør”
  … og du er ikke den enigste her, ha.

 2. 15.02.2013 at 12:34 —

  Yay, Ingvild, et av de festligste menneskene jeg kjenner! :P

 3. 15.02.2013 at 18:43 —

  Tommel opp!

 4. 15.02.2013 at 20:50 —

  Ingvild ER festlig. Ingen tvil om det. No pressure. :D

 5. 15.02.2013 at 21:04 —

  Yay! Shempekul intro. :) Ikke for å være teit og sånn og kommentere skrivefeil og sånn, men du må rette opp nettop, for det skrives jo nettopp nettopp.

Leave a reply